уторак, 19. новембар 2013.

Verujete li u čovečanstvo?

Verujete li u čovečanstvo?


U sredu uveče je otkazan let aviona aviokompanije A.U.S. Ervejs zbog slepog čoveka!



Jedan od aviona aviokompanije A.U.S. Airways nije napustio aerodrom u sredu uveče zbog incidenta sa slepim putnikom, jer u avionu nije bilo dovoljno prostora za njegovog psa vodiča Doksija.


Albert Rizzi je rekao da su nevolje počele kada se ukrcao u avion na filadelfijskom aerodromu jer nije bilo prostora za njegovog psa vodiča. 
Nakon prve rasprave sa stjuardesom ostali putnici su već postajali uznemireni zbog ove "nezgodne" situacije i počeli su da nude svoja mesta kako bi se pas smestio.

Nažalost, tu se priča nije završila zbog toga što je pas prilično vezan za svoga vlasnika, pogotovo u ovom slučaju gde se vlasnik u potpunosti oslanja na vid svog psa vodiča. Svako normalan može odmah zaključiti koliko je jaka veza između psa vodiča i vlasnika. Zbog te veze i osećaja sigurnosti, i kod psa i kod vlasnika, pas nije hteo da se odvoji od svog vlasnika i skupio se kod njegovih nogu.
Ukoliko ste čovek, trebalo bi da shvatite već da za ovakve stvari zaista treba smisliti rešenje gde bi obe strane bile zadovoljene-putnik i aviokompanija.
Ali do toga nije došlo iako je avion stojao na aerodromu sat vremena više nego što je trebao.
Stjuardesa je ipak odlučila da ponovo pokrene svađu, ali je ovoga puta izbacila putnika sa psom iz aviona, što je nama veoma neshvatljivo. 
Hvala Bogu pa nismo jedini kojima je ovo neshvatljivo-Ostali putnici su svojom voljom, svesni toga da neće dobiti nazad novac (bar ne još) napustili avion i započeli proteste protiv ove aviokompanije, i kako saznajemo ova situacija će se dalje rešavati na sudu.
Slobodnim nagađanjem i logičnim razmišljanjem verujemo da znamo kako će se situacija dalje razvijati.
Bilo kako bilo, ova priča je meni vratila veru u čovečanstvo. Faith in humanity-restored!


Lajkujte našu fb stranicu



Нема коментара:

Постави коментар

Molimo Vas da ne koristite neprikladan rečnik.
Svaki komentar će biti pregledam od strane admina, i svi neprikladni komentari neće biti objavljeni!

Hvala!